Team building Varna 2011


N-am mai apucat sa scriu pe blog şi să vorbesc despre plecarea în Bulgaria.  Am preferat să scriu un post despre asta când mă întorc de acolo. Am plecat vineri dimineaţa şi ne-am întors duminică. Noi, consultanţii + manageri, agency manager, regional manager şi trainer. A fost prima oară când am ieşit din ţară. Pentru mine era ceva nou şi palpitant. Debia aşteptam să ajungem la destinaţie. Gps-ul chiar ne-a fost de ajutor. Ne-am instalat şi a urmat prima rundă de training. Au fost cursuri, jocuri, râsete, plaja, soare, apă, adrenalină, imn ieşit perfect şi altele.

În prima seară ne-am adunat pe plajă şi trainerul a început un joc. Fiecare trebuia să scrie pe o foaie o melodie, o carte sau un film, iar apoi el strângea foile şi când le citea noi trebuia să ghicim cine a scris. A ieşit un haos.

Am avut timp de plajă, vremea a ţinut cu noi şi ne-am dat cu o chestie foarte tare. Un fel de canapea trasă de jetski. Avea o viteză de am zis de câteva ori că o să zbor din ea pentru că puteam să mă ţin cu mâinile de nişte sfori si mereu mâna stângă scăpa.

Sâmbătă dimineaţă s-a continuat cursul si jocurile au fost distractive. Cu baloane pe care nu aveai voie sa le atingi si se facea ditamai coloana şi trebuia să ocoleşti un steguleţ, apoi s-a jucat fotbal pe echipe si fiecare era legat cu o sfoara pe picior de o altă persoană. Bineînţeles că toată lumea s-a ales cu julituri. Ni s-a mai dat de pregătit un imn in care trebuiau puse anumite cuvinte. Erau 4 echipe iar la final s-a făcut un cocktail dintre cele 4 imnuri şi a ieşit ceva super.

Încă aşteptăm pozele şi filmările de la trainer.

Posted on 20/09/2011, in Blog and tagged , . Bookmark the permalink. 9 comentarii.

  1. Chiar a fost. 😆

  2. Cu canapea de aia m-am dat si eu anu’ asta. 😆 Un prieten s-a si lovit. Nu stiu cum a reusit. 😆

  3. Foarte frumos. 🙂 Ma bucur ca te-ai simtit bine.

  4. În poză nu se vede că te-ai înnegrit :))

  5. asta-mi place şi mie la traininguri : jocurile :))))

  1. Pingback: Blogofriends meet! | Love addiction √v^√v^√ღ

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: